Underholdningsorkestret består af en flok amatører, der samles hver mandag i skoleåret fra kl. 19 til 22 hos Skive Musikskole for sammen at dygtiggøre sig og føle glæden ved at spille i et orkester.

Dirigenten og orkestrets medlemmer sætter pris på, at vi under hyggelige former for hver spilleaften opnår nye resultater. Besætningen er i øjeblikket 5 violiner, 2 bratscher, 1 cello, 3 klarinetter, 3 blokfløjter, 1 tværfløjte, 2 trompeter og 1 horn, men flere instrumenter vil være meget velkomne. Kravene til nye medlemmer er ikke store, men vort motto er “Det vi ikke kan, det kan vi lære” og “Det skal gerne være sjovt”. Dirigenten tilpasser gerne de enkelte satser til de forskellige deltageres forudsætninger. Så har du lyst til at dele din musik med andre, er her en mulighed.

Repertoiret spænder fra korte lettere klassisk numre over danske sange og folkemusik til musical og f. eks Beatles melodier. Vi sætter det sociale samvær højt, og kaffepausen er en vigtig del af en aften i orkestret.

Aftenens program starter kl. 19.00. Vi spiller frem til ca. kl. 20, holder en kort pause, spiller vi igen frem til 20.45. Herefter er der ½ times kaffepause, hvor vi – på skift – har kaffebrød med. Kaffepausen er en vigtig del af vores samvær og giver et rart fællesskab. Vi spiller igen fra 21.15 – 22.00.

MusikskoleIndvielseUnderholdningsorkester2017-09-22
Foto fra Skive Musikskoles indvielse af nye lokaler d. 22. september 2017

SASPULemkirke2015Foto fra koncert i Lem Kirke i 2015